over

leer meer over louis

louis de jaeger

Inspirator. Landschapsredder. Ondernemer.

Eco-entrepreneur Louis De Jaeger heeft vijf jaar lang de wereld rondgereisd met zijn vriendin. Tijdens zijn reizen is hij in contact gekomen met verschillende wereldproblemen, gaande van de teloorgang van natuur tot ondervoeding.

Hopeloos op zoek naar oplossingen heeft hij een passie voor duurzaam ondernemen ontdekt. Hij verdiepte zich onder andere in natuurlijke landbouw, landschapsontwerp, hernieuwbaar bouwen, en transport.

Terug in België richtte hij verschillende bedrijven, organisaties en campagnes op om zo’n groot mogelijke positieve impact in de wereld te maken.

Nu wil hij zoveel mogelijk mensen inspireren en helpen om hetzelfde te doen!

firestarter

Louis De Jaeger startte de laatste jaren verschillende initiatieven, campagnes, werkgroepen, opleidingen en projecten op voor zichzelf en voor anderen. Zijn grootste passie is om positieve verandering in gang te zetten en de juiste mensen te verzamelen om een gezamenlijke visie te realiseren.

Zijn zin voor actie helpt mensen om strategieën te bepalen op verschillende vlakken: public image, communicatie, pers, events, outreach, opstarten campagnes, inspireren en nog veel meer.

Spreker

Louis De Jaeger is een graag gevraagde spreker. Van motivational speeches voor ondernemers (Exponential Academy, Artevelde Hogeschool, Howest) tot het inspireren van bedrijfsleiders (VOKA). Het uitlokken van debatten (VELT, VENECO, HoGent) tot het begeesterd overbrengen van kennis (Vlaams Parlement, Europese Commissie).

Zijn keynote speeches gaan over de toekomst van de landbouw, voeding, voedselbossen, agroecologie, permacultuur, de maatschappij, futureproof ondernemen en leven.

Hij stond voor verschillende publieken in zowel België, Nederland, Italië, Oostenrijk en Griekenland.

Schrijver

ZET HET OP PAPIER !

Louis De Jaeger kruipt maar al te graag in zijn pen om zijn visies met de wereld te delen. Hij schrijft opinies voor Knack, De Standaard, De Morgen, Weekend Knack, MO Magazine, Oase en verschillende blogs.

Hij is op dit moment bezig met de laatste hand te leggen aan zijn non-fictie debut dat gaat over zijn persoonlijke zoektocht naar de toekomst van de landbouw. Hiervoor reisde hij de wereld rond en interviewde en bezocht hij meer dan 60 landbouwers, professoren en andere spelers in het veld.

feATURED in